sophiablanehogh.blogg.se

Torsdag torsdag torsdag

Publicerad 2013-02-28 09:10:28 i Sophia,

Wopppaaaaa


Idag var jag uppe gööörtidigt för att köra Matias till jobbet och sen tillbaka till Skövde för idag har vi sem. Åkte till Falköping igår för det är mycket roligare att hänga där.

Vissa saker i mitt liv flyter på ganska bra ( peppar peppar) och andra inte fullt så bra. Ska försöka reda upp allting snart.


Snart kommer Kristin, dags att fixa det sista.

Längtan.

Publicerad 2013-02-26 20:36:28 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag sken solen så fint, men fick jag njuta något av det? Svar Nej. Har suttit uppkurad i sängen med datorn i knät och analyserat diverse litteratur.
Alltså mina vänner, är så himla trött på Skövde nu. Verkligen! TA MIG HÄRIFRÅÅÅÅÅN. Hursomhelst, bara några månader kvar nu! Jag längtar så jag nästan dör tills hösten. Nystart.
 
Annars var jag på stan en sväng, tänkte spendera pengar på kläder- blev dock inget shoppande för det fanns ju inget snyggt?! Himla störigt. Gled bort till Willys och handlade mat istället.
 
Jag ska faktiskt gå och lägga mig redan nu- kolla serier och vänta på att dagen ska ta slut.
 
Puss.

Bad updates I know

Publicerad 2013-02-25 19:46:25 i Allmänt,

Tjoho!
 
Sjukt dålig uppdatering här  - sorry för det. Har inte hänt så mycket intressant sen senast egentligen. Exjobbet snurrar i huvudet. Valde att inte festa  i helgen som 99.9 % tydligen gjorde i lördags, men jag orkade helt enkelt inte. Helt slut i kroppen och huvudet och jag orkade helt enkelt inte vara bakis, så jag beslutade mig för att stanna hos Mattias istället. Mattias var dock på lagfest så jag hade lite kvalitetstid med Sandra istället.
 
Hursomheeeelst. Är tillbaka i S-town nu, inte helt lycklig över det kanske. Men snart är det helg igen, har hur mycket som helst att göra med examensarbetet. SNART är vi klara. Bara att hålla ut nu!
 
Känner mig lite stressad inför sommaren- vill verkligen ha ett bra sommarjobb den här sommaren nu! Hade varit awsome. Men får hjälp med cv och personligt brev vilket är kanon, inte helt lätt det där. Jag längtar tills sommaren är över för då blir det nystart i en annan stad, ett annat land. SÅ. SKÖNT.
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på täcket tills det är läggdags, helt slut efter en dag med plugg.
 
Puss mina vänner.
 

Dålig uppdatering - I know

Publicerad 2013-02-21 10:51:37 i Allmänt,

Hejsan kära vänner.
 
Dåligt med uppdatering här! Har haft lite annat för mig den här veckan så bloggen har helt enkelt fallit i glömska.
 
Har haft finbesök av Maddie ett dygn ungefär, himlans trevligt! Vi har har mest bara chillat och varit iväg på lite äventyr (typ shoppat mat och alkohol) och sedan förtärt dessa i soffläge. Rätt gött ändå!
 
Är inne i en väldigt deppig period nu. Saker och ting måste snart lösa sig för annars kommer våren bli tung. Dessutom ska vi leverera i det här jäkla examensarbetet, vilket inte heller är sådär jättemotiverande just nu. Det är väl bara att bita ihop I guess.
 
Dags att återgå till att grotta ner sig bland de där otroligt roliga böckerna.
 
/Sophia

Vann Spa Hotell och Konferens

Publicerad 2013-02-17 19:52:03 i Allmänt, Sophia,

Hej!
 
Söndag kväll och helt utslagen ligger jag här i Mattias soffa. Helgen har varit fantastisk. I torsdags firade vi alla hjärtans dag med att rulla iväg mot Jönköping och käka Jensen´s. Sedan vålsgästade vi S&N en sväng, vart ju tvungen att se hur nya lyan ser ut!
 
Fredag lunch drog vi till Vann Spa som ligger utanför Lysekil för att spendera en eftermiddag/kväll/morgon på deras anläggning. Gud vad fantastisk underbart det var! Vi hade bokat in varsin helkroppsmassage vilket var alldeles ljuvligt. Sedan spenderade vi mest tid med att bara vara, bada i varma pooler, äta god mat och sova. Vaknade upp ganska tidigt och utvilade och begav oss till en frukostbuffé som kunde varit bättre. Men det är svårt att få allt här i livet! Hursomhelst, brummade hemåt, och la oss och sov två timmar- vi var tröttare efter att varit på spa än innan vi kom dit. Hursomhelst, Tack för den fantastiskt uppskattade 25-års presenten!
 
 
 
Förut spenderade jag ett par trevliga timmar med S. Det är så himla underbart att ha så fina vänner. Ibland måste man stanna upp och faktiskt göra sig påmind om att det finns underbara människor runt omkring en, men att det ibland är lätt att ta saker och ting för givet.
 
 
Snart är det en ny vecka med nya tag. Massor med jobb har jag framför mig då jag har endel (harkel harkel) att ta igen sedan förra veckan då motivationen verkligen inte var på topp.
 
Tack för en fantastisk helg.
/Fia

Lill-lördag

Publicerad 2013-02-13 21:51:09 i Sophia,

Hejsan!

Äntligen hos Mattias igen vilket är lovely. Överraskade honom med alla hjärtans dag-ros idag redan och glad blev han så det var ju bra!

Igår spenderade jag tid med F vilket var så himla underbart- så himla skönt att umgås med människor som ger en bra energi! Vi käka kladdkakemuffins ( vågadevägrasemla) och bara va.

Ska stupa i säng nu är helt slut efter jobb och träning.

Måndag all day long

Publicerad 2013-02-11 17:48:35 i Allmänt,

 
Hej babes.
 
Hur mår ni? Jag mår väl under omständigheterna bra. Vaknade dock 4.30 i morses och kunde inte somna om så förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll så att jag kan sova ifatt lite. Imorgon väntar jobb! Lyckades byta mitt pass på torsdag till onsdag istället vilket innebär att jag kan åka till Mattias redan på onsdag kväll. Den här veckan kommer bli awsome- på alla hjärtans dag drar vi och käkar på mysig restaurang och på fredag åker vi till Vann Spa (min 25 årspresent)! Mm Mm Mm.
 
Helgen var riktigt trevlig-massa fint folk och vi fick rastat dansbenen på Boggan.
 
Snart planerar jag att släppa en lite nyhet också (har kanske sagt det i typ en månad nu), några av er vet om det men jag vill inte avslöja fööör mycket förens allt är klart. Men det kommer ske en förändring i mitt och Mattias liv. En nystart så att säga.
 
 
 
Nog för idag mina vänner.
 
Puss
 
 

Lördag!

Publicerad 2013-02-09 11:08:24 i Sophia,

Tjenare tjenare!

Här händer det inte mycket. De senaste dagarna har bestått av plugg mest. Igår hade vi sem i exjobb och vi fick godkänt på första delinlämningen. Visst att vi inte skulle bli fööör glada för ett godkänt men det känns ändå som en bekräftelse på att vi gör någonting rätt.

Igår kom Mattias hit så vi käkade god mat innan vi somna. När klockan var 21.30 låg vi som klubbade sälar!

Idag blir det nog lite festligheter vad det verkar som. Har inte festat sen nyår, eller snarare juldagen så det här kan ju sluta hursomhelst!

Ska fortsätta med SATC- maraton och försöka knata bort till systemet. Trevligt helg!

Management freakin tentan

Publicerad 2013-02-04 21:37:13 i Sophia,

God kväll mina vänner.

Idag har varit en ganska produktiv dag, iallafall i exjobb skrivandet, vi får väl se hur bra det är i slutet av veckan.

Annars kan jag meddela att jag mot alla odds och genom ett mirakel fick godkänt på management tentan! Jag har gått runt i en euroforibubbla hela eftermiddagen, så himla skönt att den är avklarad. Efter att tentan var skriven för tre veckor sedan kände jag att det inte alla gick vägen, den var skitsvår och jag hade ställt in mig på omtenta. Men det slipper jag och det är ju skönt!

Nu ligger jag och kollar på det okända, har tänt alla lampor i hela lägenheten haha. Men men! Får väl se om jag vågar lägga mig sen.

Imorgon blev jag inringd på jobb vilket inte känns så roligt nu när första deadlinen för delinlämning 1 står för dörren. Men vad gör man!

Godnatt godnatt.

Vilthamburgare och annat gott

Publicerad 2013-02-03 21:30:00 i Allmänt,

Äntligen kväll.
 
Som jag har längtat efter att få gå och lägga mig, har verkligen inte känt mig i form överhuvudtaget idag. Grinighet och surhet från bådas sida är ju aldrig en lyckad kombo- men nu är vi sams höhö.
 
Hursomhelst, vi har hunnit med att vara i Skara en sväng och nu ikväll fixade Karlsson vilthamburgare med klyftpotatis och ja, det är sant - det smakade precis lika gott som det låter!
 
Imorgon måste jag dra tillbaka till Skövde tiiidigt så jag hinner med att förbereda lite inför handledningsmötet runt lunch. Kristin små änglar har blivit sjuka så jag får försöka styra upp det här på egen hand imorgon, men det ska nog gå bra. Hm, på onsdag är första delinlämningen på Exjobbet så det blir nog inte så mycket till liv fram tills dess. Måste försöka vara mer diciplinerad när det gäller träning den här veckan dock. Förra veckans styrkepass resulterade dock i störd träningsvärk som höll i sig ända till helgen.
 
Nu ska jag sova, Godnatt!

Godmorgon från soffan

Publicerad 2013-02-03 11:14:09 i Sophia,

Hello mina vänner!

Här ligger vi i soffan och har det gött. Frukosten är intagen och lunchen står redan i ugnen - produktiv dag för blanehögh/Karlsson idag! Vi kollar in nya Django (någonting) och senare ska vi försöka oss på en promenad. En lugn och härlig söndag med andra ord.

Ha en bra avslutning på helgen mina vänner!

Vintersol

Publicerad 2013-02-02 16:11:52 i Sophia,

Hej mina vänner!

De senaste dagarna har flytit på fint, har haft en tillfällig sambo och har hängt med fint folk, går ju inte vara annat än glad!

Har varit ute på promenad i det fina vädret och ikväll väntar god mat med bra sällskap. Härligt!

Snart är det helg!

Publicerad 2013-02-01 11:10:22 i Allmänt,

God förmiddag,

Idag är det som ni säkert är medvetna om: fredag. Har förtillfället besök av Madelene vilket är fantastiskt trevligt! Ikväll väntar AW med Madde och Linda och igår blev bjöds det på sconesfika och tjejkväll. Sådana där spontankvällar med vännerna kan man aldrig få nog av!

Seminariumet igår gick grymt bra! Känns skönt att få lite bra feedback för det motiverar till att fortsätta kämpa. Även om vi befinner oss i början av examensarbtet så hinner man bli knäpp de gånger vi sitter hela dagen och vänder och vrider på varenda ord. Men det kommer såklart löna sig i slutändan!

Nej, nu är det dags att sätta igång att söka efter vetenskapliga artiklar, det låter väl som ett trevligt fredagsnöje, inte sant?

 

Puss

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela