sophiablanehogh.blogg.se

Inget bröllop här inte

Publicerad 2013-10-13 09:19:02 i Allmänt,

Igår utspelade sig följande scenario:

Vi låg i sängen och lyssnade igenom våra Spotify listor. Tillslut kom det en låt som jag iallafall alltid har tänkt att jag vill ha på mitt bröllop den dagen vi gifter oss. Detta informerade jag om och jag vet ärligt talat inte vad jag hade förväntat mig men hade tänkt mig någon sorts positiv reaktion, typ;"den var fin" eller alternativt "klart vi ska ha den sången". Vad reaktionen blev? 

"Då ska inte jag komma på det bröllopet  iaf." 

......

......

......

Skönt att killen är ärlig, men den här diskussionen får Vi nog återkomma med  vid ett senare tillfälle, 


nu: Godmorgon söndag! 

Ooooslooooo

Publicerad 2013-10-12 19:55:50 i Allmänt,

Hej!

Idag jag varit i Oslo och käkat go-lunch med Sofia som varit i Norge över helgen och oj så mysigt vi hade! Jag och Sofia har ju inte känt varandra så jättelänge men vi har klickat otroligt bra de gånger vi har träffats och nu har vi upptäckt att vi har ännu mer gemensamt. Wow vad häftigt det är när man träffar en sådan likasinnad människa! Tur att Elin bjöd oss på samma fest i början av sommaren :)



Passade även på att handla lite nya kläder. Igen. Kan inte låta bli men till och med Mattias sa senast idag att jag hade lite kläder i garderoben, så då gör det väl inget att jag fyller på den lite. Eller? Men hittade tre mysiga vintertröjor. Mina kollegor sa i veckan att snön kan komma närsomhelst nu och det är Kanske inget som jag är jättepepp på. 

Nu väntar jag på Mattias för han ska göra mat. På helgerna släpper jag all matlagning och överlåter hushållsysslor till mannen i huset :) själv har jag hällt upp ett glas rödvin och krupit ner i soffan.

Fortsatt trevlig helg!


Skattekort och bankkonto

Publicerad 2013-10-10 19:43:08 i Allmänt,

Godkväll! 

Nu ligger jag i soffan invirad i en filt, himla mysigt! I morses vaknade jag av att det blåste och regnade mot fönstret. Inte direkt sugen på att gå upp ur sängen då kan jag meddela! Sen när jag släpat mig ur sängen var det kallt som vintern i rummet - det visade sig att en säkring hade gått under natten. 

Idag har jag även hunnit skaffa bankkonto så nu får vi hoppas att pengarna snart börjar rulla in. Imorgon är det freeeedag- snart helg! Då blir det Oslo.


Tågkaos

Publicerad 2013-10-09 19:21:24 i Allmänt,

Igår vart det bananas på tåget. Det gick sönder och alla fick gå av. När jag kom till jobbet skrattade mina kollegor och sa "välkommen till Norge, likabra att du vänjer dig". 


Annars då? Inte mkt. Försöker fokusera på att göra ett bra jobb. 
Ska faktiskt krypa ner i sängen nu, är seg. 

Godnatt! 

Godmorgon söndag!

Publicerad 2013-10-06 08:41:38 i Allmänt,

Oj oj!

Veckorna går fort när man har roligt. Har iaf varit på jobbet och i fredags fick vi besök från Sverige, så vi har haft det bra. Vi har fortfarande besök och det är så mysigt. Igår kollade vi hockey och det var kul! Sen åt vi god mat och kollade på film. 

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på men det beror lite på vädret skulle jag tro, igår regnade det tyvärr större delen av dagen. 








Hann ju även med en skypedejt med den här godingen:


Nu är det dags att vakna till liv och se vad den här dagen har att erbjuda. 

/Sophia 

Viktigaste maskinen evvahh

Publicerad 2013-10-01 19:01:52 i Allmänt,

Hej!

Första arbetsdagen gjord. Det kändes bra men som alltid är man ju helt mör i huvudet av all information och nya intryck som infinner sig under dagen.

Hursomhelst, det första jag fick presenterat för mig var den viktigaste maskinen på hela bygget: kaffemaskinen. Fick en jättefin mugg och allt. Det var himla kul att se reaktionen när jag berättade att jag inte drack kaffe. Hähä...

Förövrigt för er som undrar så är mitt arbete att kontrollera och bekräfta ordrar typ och det väl inte alltför avancerat känner jag.




nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen för jag sov otroligt dåligt inatt samt att det nu mer blir tidigare mornar om man nu säger så. 05.15 ringer klockan! 

Godnatt 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela